Het zwarte schaap: Aflevering 4

Gepubliceerd op 3 april 2023 om 11:21

Een gesprek met een open en transparante Moreira Paskald die jou veel kan vertellen over authenticiteit.

Authentiek zijn is belangrijk omdat het gaat om het zijn van jezelf en het uitdrukken van wie je werkelijk bent, zonder het te laten beïnvloeden door externe factoren zoals sociale druk of de verwachtingen van anderen. Wanneer we authentiek zijn, zijn we eerlijk en oprecht, en we laten anderen zien wie we echt zijn.

Authenticiteit is ook belangrijk voor het opbouwen van vertrouwen en relaties met anderen. Mensen zijn vaak aangetrokken tot mensen die oprecht zijn en zichzelf zijn, omdat het ons een gevoel van verbondenheid en vertrouwen geeft. Het helpt ons ook om ons eigen pad te vinden in het leven, omdat we onze eigen waarden en doelen kunnen volgen zonder te worden afgeleid door de verwachtingen van anderen.

In een wereld waarin veel mensen proberen te voldoen aan de normen en verwachtingen van anderen, kan het soms moeilijk zijn om authentiek te blijven. Maar het is belangrijk om te onthouden dat het zijn van jezelf de sleutel is tot geluk en succes op lange termijn.

Je kunt de live bekijken als je een instagram account hebt via onderstaande link:

Leonard Thomas op Instagram : "Een mooi gesprek met Moreira die jou heel veel kan vertellen over authenticiteit. Dicht bij jezelf blijven is belangrijk. Waarom? Luister de live #bewustwording #persoonlijkeontwikkeling #bewustzijn #persoonlijkegroei #zelfliefde #coaching #spiritualiteit #mindset #liefde #zelfvertrouwen #groei #zelfontwikkeling #inspiratie #verbinding #spiritueel #geluk #transformatie #bewustleven #balans #inzicht #gezondheid #meditatie #ontwikkeling #coach #mindfulness #zelfzorg #positiviteit #hsp #healing #energie"

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.